Monday, April 6, 2009

Remonttikatsaus

Puulattiat on valmiit, ja lopullisesti paasiaisena. Odottelemme suoja-aineen kuivumista ja sitten moobelit paikoilleen autotallista, missa ne on polyn ja sahanpurujen alla. Maalarin pitaa viela maalata sisaovet ja viimeistella siella sun taalla. Mutta paasiaisena saamme jo taloa kodin nakoiseksi.

Ensi yona tulee kova pakkanen, ja hedelmafarmarit ovat peloissaan etta persikkapuiden kukat karsii ja sato jaa pieneksi. Tama Oklahoman saa on kovin oikukas kevaisin. Kuumaa ja kylmaa, ukkosta, sadetta, tornadoja, lunta jaata, helletta samassa viikossa ei ole harvinaista. Munkin pensaat kukkii (atsalea).

Paasiaisena olemme kotona ja istumme tuoleissa ja sohvalla. En tieda muistanko enaa kuinka tuolissa istutaan (toissa on tuoli, mutta tyota varten).

Liamilla oli jalkapallo tournee viikoloppuna, synttaribileet, lukuprojekti kouluun, ja kotitoita. Phil pesi mun auton ja laittoi tankin bensaa. Perjantaina katsoimme Jurassic Park- elokuvan ja mentiin nukkumaan aikaisin. Tallaista tama perheellisen vilkas ja vauhdikas viikonloppu on...

No comments:

Post a Comment