Thursday, March 26, 2009

Suomeksi Ekaa Kertaa

Juhuu Suomeen ja suomalaisille! Vaikka mulla on Naamakirja ja vaikka mita sosiaalisia verkostoja netissa, joita huonosti taydennan, niin tama viela piti lisata joukkoon, ettei vaan tekemiset lopu... Toivottavasti teita kiinnostaa meikalaisten menojen seuranta, jos ehdin tanne juttuja ja kuvia laittaa. Nain on kiva pitaa yhteytta teihin kaukaisiin tuttuihin, ystaviin ja perheisiin.

No niin. Tulsassa yha ollaan ja eletaan. Odottelemme Kai-veljen ja hanen perheensa tanne saapumista kesakuussa. Jipii. Talo on viela remontissa ja mulla alkaa karsivallisyys pettaa. Maalari ei ole juppo, mutta maalaa kuin olisi. Jalki on hienoa, mutta tahti on hidasta ja tyojarjestys epaloogista. Viela pitaa maalata muutama seina, kaapin ovia, ovia, lattialistoja. Keittion lattia on valmis (jihuu: 3 kuukautta sementtilattialla talven selassa ei ollut nautinnollista). Meilla ei ole mitaan muita huonekaluja lattialla kuin makuuhuoneen moobelit. Eli n. 6 kuukautta ollaan syoty seisten, kyykkien tai sangylla.


Viime viikolla oli kevatlomaviikko ja oli rentouttavaa matkustaa pois remontin silmasta. Californian sisamaa, Palm Springs, oli kohteena. Olimme toisen perheen kanssa reissussa. Kiersimme yleiset turistikohteen Losissa ja sen laheisyydessa yhtena paivana. Muina paivina kavelimme lomapaikan lahesyydessa, ajoimme monkioilla aavikolla, soimme jaataloa, ja uimme. Julkkisbongaus listalta voin poistaa presidentin, kun tormasimme siihen Losin laheisyydessa. Heh.

Toita riitta P:lle ja mulle. USAn epavakaa talous ei ole onneksi meita koskettanut, viela... Mun tyot liittovaltion konsulttina ei varmaan heikkene, kun valtion menoja lisattiin stimulus-paketin myota. P:n tyot on toistaiseksi vakaat. L kay koulua ja kasvaa ja kasvaa. Ma en voi kauheen paljoa korkoja kengissa kasvattaa, etta pitaisin pituuseron selvana. Piru vie...

Hauskaa paivaa ja kiitos kun kavit kurkkimassa. Laitan lisaa!

No comments:

Post a Comment